Batman v Superman: Dawn of Justice – Wikipedia

Batman v Superman: Dawn of Justice is een Amerikaanse actie – sciencefictionfilm uit 2016, geregisseerd door Zack Snyder. In delaware film spelen de superhelden Batman en Superman van DC Comics. Het is de tweede film in heated DC Extended Universe en qua verhaal ook een sequel op de voorloper Man of Steel uit 2013. De hoofdrollen worden vertolkt door Henry Cavill, Ben Affleck, Amy Adams, Gal Gadot en Jesse Eisenberg. De movie is door Warner Bros. Pictures vrijgegeven in 2D, 3D en IMAX 3D .
Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal. Bruce Wayne wordt als kind geconfronteerd met hoe een gangster zijn ouders vermoordt. Als Wayne volwassen is bestrijdt hij in Gotham City vermomd als Batman, een decade lang de misdaad met behulp vanguard zijn butler Alfred Pennyworth. Als hij op straat vlakbij van een van zijn gebouwen is in Metropolis, ziet hij door een gevecht vanguard Superman en Generaal Zod vele gebouwen instorten, waarbij vele onschuldige mensen sterven, onder meer bekende mensen uit zijn eigen gebouw. Achttien maanden late vragen mensen zich af of de wereld wel een superheld nodig heeft, na de ongecontroleerde acties van Superman, ook Bruce Wayne heeft zo zijn bedenkingen. Ondernemer Lex Luthor ziet Superman eveneens als bedreiging en vraagt aan Senator Finch om wapens ti produceren met kryptoniet tegen Kryptoniaanse wezens. finch geeft hiervoor geen toestemming. Als Superman zich meldt bij Finch bij een hoorzitting over zijn daden, laat Lex Luthor een bom exploderen waarbij vele mensen sterven, inclusief Finch. Dit werkt Superman niet in zijn voordeel. Als Wayne in een visioen ziet digital audiotape Superman de macht krijgt over de wereld, steelt hij kryptoniet bij heated bedrijf avant-garde Luthor om Superman tellurium stoppen. Luthor fail de aandacht van Superman wil hebben, duwt Lois Lane van een vanguard zijn gebouwen. Superman vangt haar op. Hiermee heeft Luthor ‘s machtspelletje de aandacht gekregen als Luthor aan de boze Superman kan vertellen digital audiotape hij zijn pleegmoeder Martha heeft ontvoerd. Luthor heeft haar in gijzeling gebracht om ervoor ti zorgen digital audiotape Superman binnen een uur Batman zal vermoorden als hij zijn pleegmoeder nog levend terug wil zien. Superman heeft geen keus en gaat op zoek naar Batman. Superman wil alleen aan Batman vragen om collectief de krachten te bundelen tegen Luthor. Maar voor heated zover is ziet Batman Superman als bedreiging die uit de weg moet worden geruimd.

Als in een strijd Batman met behulp van kryptoniet lijkt ti winnen, vraagt Superman aan Batman om Martha tellurium blush. Batman raakt in verwarring met de naam van zijn overleden moeder. Lois Lane arriveert en zegt tegen Batman dat hij zijn pleegmoeder bedoelt. Voor het eerst realiseert Batman digital audiotape Superman geen kwade bedoelingen heeft. Batman spaart Superman en bevrijdt Martha. Ondertussen gaat Superman naar Luthor. Hij krijgt tellurium maken met heated monster Doomsday, gecreëerd vanguard heated lijk van Zod en Luthor ‘s bloed. Dit giant bezit vele krachten. Superman en Batman zien Wonder Woman verschijnen die ze eerder ontmoetten als Diana Prince als extra hulp tegen Luthors kwade bedoelingen. Het freak lijkt tellurium sterk voor heated drietal. Superman ziet maar een oplossing en gaat met een speer gemaakt van kryptoniet op heated freak af en doorboort heated monster met de speer. Het freak sterft maar met zijn laatste kracht steekt hij met zijn exoskelet in de borst van Superman en die sterft ook. Luthor wordt gearresteerd en opgesloten in de gevangenis en Superman wordt begraven. Bij de begrafenis vertelt Wayne aan Prince digital audiotape hij plannen heeft om gezamenlijk de strijd aan tellurium gaan tegen de misdaad. Supermans geliefde Lane gooit als laatste wat zand op de kist. Als iedereen weg is beweegt heated zand .
De film werd in 2013 aangekondigd op de San Diego Comic-Con International na het uitbrengen avant-garde Man of Steel. Door Zack Snyder werd toegelicht digital audiotape de inspiratie van heated personage Batman in de film is ontstaan uit de boekenreeks Batman: The Dark Knight Returns van Frank Miller. De scenarioschrijver David S. Goyer avant-garde Man of Steel neemt ook heated vervolg voor zijn rekening. Met het schrijven van heated scenario werd hij late geholpen doorway Chris Terrio. Cameraman Larry Fong werd ingehuurd voor de movie, die daarvoor met Snyder werkte aan films als 300 en Watchmen. De film werd wederom geproduceerd door Charles Roven en Deborah Snyder. Christopher Nolan bleef met de film betrokken in de rol van adviseur en uitvoerend producent .
De eerste opnames begonnen op 19 oktober 2013 in Los Angeles. Een american football-wedstrijd tussen de ‘Gotham City University ‘ en rivaal ‘Metropolis State University ‘ was een van de eerste opnames. Een aantal weken subsequently werd er begonnen met heated bouwen van de set van de boerderij van Kent zoals in delaware film Man of Steel. De opnames van de belangrijkste cast begonnen op 19 japanese apricot 2014 in Detroit ( Michigan ). De opnames bestonden onder andere uit scènes van Gal Gadot als Wonder Woman. Er waren ook excess opnames gemaakt in Chicago in november 2014. Andere filmlocaties waren in Yorkville ( Illinois ), New Mexico en op de Grote Oceaan .
15px 1rightarrow blue.svg Zie Batman v Superman: Dawn of Justice (album) voor het hoofdartikel over dit onderwerp. De filmmuziek is gecomponeerd door Hans Zimmer en Tom Holkenborg a.k.a. Junkie XL. Zimmer die de filmmuziek van Man of Steel componeerde adviseerde Snyder om Holkenborg aan heated project mee tellurium laten werken. Snyder die met Holkenborg al eerder aan films heeft samenwerkt had daar geen problemen mee. Tijdens heated bekendmaken vanguard de samenwerking avant-garde de filmmuziek werd in de media naar buiten gebracht digital audiotape de muziekthema ‘s van Superman doorway Zimmer worden gemaakt en thema ‘s van Batman door Holkenborg. In een consultation van beide componisten werd duidelijk digital audiotape alle thema ‘s uit de film een volledige samenwerking was tussen beide componisten. [ 2 ] De muziek werd uitgevoerd door heated Hollywood Studio Symphony in combinatie met elektronische muziek. Na heated verschijnen van de film kondigde Zimmer aan digital audiotape hij zou stoppen met heated componeren voor superheldenfilms.

Op 18 april 2015 verscheen een teasertrailer. [ 3 ] Op 11 juli 2015 heeft Warner Bros. de nieuwe preview vrijgegeven. [ 4 ] De tweede volledige dawdler verscheen op 3 december 2015. [ 5 ] Een soundtrack preview van de originele filmmuziek werd op 15 januari 2016 vrijgegeven door WaterTower Music. [ 6 ] De film ging in première op 19 maart 2016 in Mexico-Stad .
In diverse media werd gewezen op de nadrukkelijke en expliciete parallellen met heated verhaal vanguard Jezus Christus, voor een film die bovendien in de Lijdensweek werd gelanceerd. [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ]

Ontvangst en opbrengst [bewerken |brontekst bewerken ]

De film werd zeer slecht ontvangen door zowel de critici als Batman- en Supermanfans. Critici bekritiseerden heated script, de donkere sfeer en acteerprestaties, terwijl de fans zeiden digital audiotape ze veel meer verwachten avant-garde een superheldenfilm Desondanks waren de cijfers van de opbrengst positief. In delaware Verenigde Staten bracht de film tijdens het openingsweekend ( vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 maart 2016 ) $ 166 miljoen op : slechts zes films hebben ooit meer opgebracht. [ 11 ] De open wereldwijd bracht de movie ruim $ 422 miljoen op, gebaseerd op dezelfde dagen inclusief de dagen waarbij de film in sommige landen op woensdag of donderdag in première ging. [ 12 ] De film bracht heated eerste weekend in de Nederlandse bioscopen 1,5 miljoen euro in heated laatje. [ 13 ] In de verenigde Staten bracht de film twintig dagen na de première ruim $ 300 miljoen op en wereldwijd ruim $ 800 miljoen. [ 14 ]

About admin

I am the owner of the website thefartiste.com, my purpose is to bring all the most useful information to users.

Check Also

articlewriting1

Ronnie Raymond

This article is about one of the two characters whose fusion make up Firestorm. For …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *