Scarlett Johansson – Wikipedia

Scarlett Ingrid Johansson ( New York, 22 november 1984 ) is een Amerikaans actrice. Ze is vooral bekend doorway haar rol als Natasha Romanoff / Black Widow die ze vertolkt in meerdere films uit de Marvel Cinematic Universe .
Johansson werd geboren in New York. Haar vader is een in Denemarken geboren architect. Haar moeder is producent en actrice en komt uit een Joods-Amerikaanse familie uit de Bronx. Haar grootvader was scenarioschrijver en regisseur. [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] Haar ouders ontmoetten elkaar in Denemarken, waar haar moeder woonde bij Johanssons grootmoeder, die werkte als boekhouder en docente. [ 4 ] Johansson heeft een zu, een broer, een tweelingbroer en een halfbroer, haar vaders zoon uit zijn eerdere huwelijk. Johansson groeide op in een huishouden met weinig geld. [ 2 ] Ze kreeg theatertraining doorway naar de Professional Children’s School in Manhattan ti gaan. Hier behaalde ze in 2002 ook haar diploma .

Begin vanguard een carrière [bewerken |brontekst bewerken ]

Johansson besloot op driejarige leeftijd alabama digital audiotape ze late actrice wilde worden. [ 5 ] Ze keek op jonge leeftijd aluminum naar films voor volwassenen, wat uiteindelijk invloed had op haar filmkeuzes. Zo keek ze op achtjarige leeftijd alabama naar films als The Silence of the Lambs. [ 5 ] Op dezelfde leeftijd maakte zij haar acteerdebuut, toen ze in heated off-broadway toneelstuk Sophistry tellurium zien was. [ 5 ]

Uiteindelijk begon Johansson haar carrière als kind, nadat haar moeder doorkreeg hoe serieus Scarlett was en haar meebracht naar audities. [ 2 ] In eerste instantie werd vooral haar broer gekozen bij audities. [ 5 ] Toch wist ze uiteindelijk een kleine rol ti bemachtigen in de film North ( 1994 ), waar Elijah Wood de titelrol in had. Hierna speelde ze de dochter avant-garde Sean Connery in Just Cause, een film die in 1995 werd uitgebracht, waar ook Laurence Fishburne en Kate Capshaw in speelden. Tegelijkertijd was ze ook ti zien in heated field, toen ze op achtjarige leeftijd terechtkwam bij heated Lee Strasberg Institute. Dit deed ze toddler en met haar elfde jaar. [ 5 ] Nadat ze tegenover Sarah Jessica Parker, Ben Stiller en Elle MacPherson te zien was in If Lucy Fell ( 1996 ), kreeg ze in peg hetzelfde jaar, op elfjarige leeftijd, de hoofdrol in de autonomous dramafilm Manny & Lo. Het was de eerste film, die overigens een budget vanguard slechts $ 500.000 had, [ 6 ] waar Johansson een hoofdrol in had. Ze kreeg lof voor de movie en werd, als resultaat van haar acteerprestatie, genomineerd voor een Independent Spirit Award. Na een kleine rol in peg een independent film, Fall, had Johansson in 1997 een bijrol in Home Alone 3. Hierin speelde ze de grote en botte zu avant-garde de hoofdrolspeler, Alex D. Linz. Johansson was niet in delaware eerdere dainty delen ti zien, die in 1990 en 1992 uitgebracht werden .

Doorbraak als kindster [bewerken |brontekst bewerken ]

260px ScarlettJohanssonFeb07 Johansson in 2007 Nadat ze werd geweigerd voor de hoofdrol in The Parent Trap, [ 7 ] werd Johansson in 1998 voor heated eerst opgemerkt door een groot publiek, nadat ze de hoofdrol kreeg in de 170 minuten durende The Horse Whisperer. Johansson kreeg, naast veel aandacht, ook positieve kritieken van critici. Variety schreef digital audiotape Johansson op overtuigende wijze de onzekerheid van een meisje van haar leeftijd en een meisje digital audiotape zojuist haar vriendin en paard heeft verloren over wist ti brengen. [ 8 ] Voor haar rol in de film werd ze genomineerd voor een Young Artist Award en Blockbuster Entertainment Award. [ 9 ] In 1999 was Johansson opnieuw naast Alex D. Linz te zien, toen ze de hoofdrol van een typische jonge tiener kreeg in de jeugdfilm My Brother the Pig. De film werd niet go ontvangen bij heated publiek. Zo heeft de film een 4,6/10 op de internationale filmwebsite IMDb [ 10 ] en een 1,91/5 op de nationale filmwebsite Moviemeter. [ 11 ] Maar ook over haar acteerprestatie waren de meningen verdeeld. Zo schreef heated Nederlandse Veronica -tijdschrift dat Johansson hier “ de bakvis uithangt ” en “ hoewel de tieneracteurs leuk spelen, er geen talent tellurium bespeuren is ”. [ 12 ] In een eerdere editie noemden ze Johansson in deze film een “ onopvallende jeugdactrice die nog een jonge hinde is ”. [ 13 ] Hoewel Johansson in 2000 niet in films was tellurium zien, werden erbium in 2001 drie films uitgebracht waarin ze een rol had. Als eerste kwam de movie The Man Who Wasn’t There uit. Hierin had Johansson een bijrol als een jonge pianist die de vriend vanguard haar vader, gespeeld door Billy Bob Thornton, probeert tellurium verleiden. Johanssons prestatie ging, in vergelijking met andere films, redelijk onopgemerkt voorbij. Hoewel de film genomineerd werd voor een Oscar en daarnaast ook peg 44 nominaties kreeg, werd Johansson niet genomineerd. Wel merkte Variety op digital audiotape Johanssons persoonlijkheid en uiterlijk sterk waren ontwikkeld sinds The Horse Whisperer, die slechts enkele jaren eerder werd uitgebracht. [ 14 ] Johansson was hierna tellurium zien in de Hongaarse film An American Rhapsody. Hoewel de film redelijk onopgemerkt voorbijging, won ze dainty Young Artist Awards. Niet veel former werd ze opnieuw opgemerkt door heated publiek, toen ze tegenover Thora Birch en Steve Buscemi te zien was in delaware door critici geprezen film Ghost World. Hoewel de meeste media-aandacht naar Birch ging, won Johansson een Chlotrudis Award en Toronto Film Critics Association Award en werd ze genomineerd bij de Online Film Critics Society Awards. In 2002 was Johansson tegenover David Arquette te zien als de dochter vanguard Kari Wuhrer in Eight Legged Freaks. De media-aandacht stond gericht op Arquette, waardoor heated opnieuw een rol werd die onopgemerkt voorbijging .

2003 : Doorbraak als volwassene [bewerken |brontekst bewerken ]

2003 werd heated jaar van Johanssons doorbraak. Niet alleen vertolkte ze dainty door critici geprezen rollen, maar ook werd ze voor het eerst gezien als sekssymbool. Zo was ze tegenover Bill Murray te zien in Lost in Translation. De film werd onder andere genomineerd voor six Academy Awards en won emergency room een. Terwijl Murray ook genomineerd werd, kwam Johansson niet in aanmerking. Wel won ze een BAFTA Award, BSFC Award, Sant Jordi Award en ontving ze de “ Upstream Prize ” bij heated Venice Film Festival. Daarnaast werd ze genomineerd bij de Broadcast Film Critics Association Awards, Chicago Film Critics Association Awards, Chlotrudis Awards, Golden Globes, MTV Movie Awards, Online Film Critics Society Awards, tweemaal bij de Phoenix Film Critics Society Awards, Satellite Awards en Teen Choice Awards. Johansson kreeg ook veel lof van de critici. De Chicago Sun-Times sprak over dainty prachtige acteerprestaties toen deze heated over Murray en Johansson had. [ 15 ] De Sunday Times beschreef de acteerprestaties van de twee acteurs als “ geweldig scheef ” en Johansson werd daarnaast ook een getalenteerde muze genoemd. [ 16 ] Ook USA Today sprak vol lof over de actrice, toen deze schreef digital audiotape Johansson natuurlijk overkwam en “ zelfs beter was dan in Ghost World “. [ 17 ] Slechts enkele dagen late kwam ook de film Girl with a Pearl Earring uit, een biografische film over Johannes Vermeer en zijn schilderij van de arme Griet ( Johansson ). Voor haar prestaties kreeg Johansson opnieuw verscheidene nominaties, waaronder voor een BAFTA, british Independent Film Awards, een Golden Globe en een Phoenix Film Critics Society Award. In 2005 won ze voor haar prestatie een Sant Jordi Award. Het Veronica -tijdschrift schreef digital audiotape heated Johansson in de film een indrukwekkende diepte aan haar karakter lukte mee tellurium geven. [ 18 ] Omdat Johansson voor dainty Golden Globes werd genomineerd, noemde de bekende criticus Tom Ortenberg haar “ de filmster van heated jaar ”. [ 19 ] In 2012 kreeg Johansson voor haar acteerprestaties een ster op de Hollywood Walk of Fame .

Invloed van geprezen acteerprestaties [bewerken |brontekst bewerken ]

Johanssons vertolkingen van Griet in Girl with a Pearl Earring en Charlotte in Lost in Translation maakten van haar een avant-garde de bekendste en meest gevraagde actrices van Hollywood. [ 5 ] Zo werd ze vergeleken met legendarische actrices, waaronder Marilyn Monroe en Lauren Bacall. [ 5 ] Het bracht ook nare zaken mee. Zo werd Johansson na de release van de films “ The It-girl ” genoemd, waar ze niet blij mee was. [ 5 ] Toch gingen emergency room ook nieuwe deuren open voor de actrice. Zo werd ze alabama gauw uitgekozen om de tennisspelende studentendochter van Dennis Quaid ti spelen in In Good Company ( 2004 ). Daarnaast was ze aluminum bezig met heated filmen van A Good Woman in Rome, waar ze naartoe ging tijdens de 03/04 Academy Awards. [ 20 ]

2004 : Een wisselvallig jaar [bewerken |brontekst bewerken ]

In 2004 werden erbium uiteindelijk veel films uitgebracht waarin Johansson tellurium zien was. In januari was ze tellurium zien als brunette Fransesca Curtis in The Perfect Score, een film die zich al lange tijd in productie bevond. De film werd bestempeld als een “ luchtige tienerkomedie ” en was volgens critici een van Johanssons slechtste films. Ze konden heated niet helpen de film te vergelijken met Lost in Translation en Girl with a Pearl Earring, die slechts twee maanden eerder werden uitgebracht. [ 5 ] Ondanks slechte kritieken werd ze genuine wel genomineerd bij de Teen Choice Awards. Een jag voordat de movie werd uitgebracht, accepteerde ze een rol in de film noir The Black Dahlia, een film die pennsylvania drie jaar late werd uitgebracht. [ 21 ] Ook accepteerde ze in april digital audiotape jaar een rol in Mission: Impossible III. Echter trok ze zich in japanese apricot 2005, samen met Carrie-Anne Moss, terug van heated project omdat ze ti druk bezig zou zijn met andere projecten. In juni 2005 werd echter bekend digital audiotape Johansson zich zou hebben teruggetrokken nadat tegenspeler Tom Cruise een poging zou hebben gedaan haar tellurium bekeren toddler heated scientology -geloof. [ 22 ] Keri Russell nam uiteindelijk de rol over, nadat ook bekendheden als Katie Holmes en Lindsay Lohan in aanmerking kwamen nadat Johansson zich terugtrok. [ 22 ] Aangezien ze rond deze tijd een leeg schema had, accepteerde Johansson aan heated einde vanguard juni 2004 de rol van Nola Rice in Match Point, die opgenomen werd in Londen. [ 5 ] Hiermee verving ze Kate Winslet, die negen jaar ouder is dan Johansson. [ 23 ] Dit gebeurde vlak voordat de opnamen van In Good Company van begin gingen. Ook accepteerde ze dainty maanden later een rol in The Island, [ 24 ] waarvan de opnamen begonnen in oktober 2004. [ 5 ]

Hierna werd A Love Song for Bobby Long uitgebracht. Hierin speelde Johansson Pursy Will, een jongedame die geen berouw kan tonen voor haar overleden moeder. De movie werd pennsylvania voor heated eerst vertoond bij heated Venice Film Festival op 2 september 2004, terwijl de film alabama in de zomer van 2003 werd opgenomen. [ 5 ] Voor haar acteerprestatie kreeg Johansson haar derde Golden Globe-nominatie. Hoewel de movie gemengde kritieken kreeg, werd Johansson geprezen. Zo vertelde criticus James Berardinelli na het bekijken van de film digital audiotape ze heated grootste pluspunt vanguard de film was. [ 25 ] Daarnaast merkte de Los Angeles Times op dat Johansson op een realistische en openbaarlijke manier een originele tiener weergeeft. [ 26 ] Nederlandse critici spraken ook vol lof over Johanssons prestatie. Zo vertelde heated Satellite -tijdschrift dat “ zowel John Travolta als Johansson fantastische vertolkingen leveren ”. [ 27 ] Niet veel late, op 15 september 2004, ging A Good Woman in première tijdens het Toronto Film Festival. Dit was Johanssons eerste geschiedenisfilm. De film werd in de meeste landen, inclusief de Verenigde Staten, pas in 2006 in de bioscoop vertoond en op videodisk uitgebracht. [ 28 ] Ook deze film kreeg gemengde reviews, wat vooral kwam doorway Helen Hunts prestatie, die door veel critici werd bespot. [ 29 ] [ 30 ] Hoewel Johansson in heated algemeen lof kreeg van critici, was erbium ook negatieve kritiek. Zo stelde Variety digital audiotape Johansson haar karakter niet veel diepgang gaf, [ 30 ] en schreef The New York Times digital audiotape Hunt en Johansson beiden niet veel vanguard de Engelse afrikaans wisten ti bakken. [ 31 ] Toch werd alle negatieve aandacht vooral gericht op Hunt. Johansson kreeg ook positieve kritieken voor de film ; het Nederlandse filmblad schreef Filmvalley digital audiotape Johansson Hunt overtroefde, alles leek aan ti kunnen en zich hier moeiteloos doorheen acteerde. [ 32 ] Nadat in november 2004 de film The Spongebob Squarepants Movie werd uitgebracht, waarin Johansson een stembijrol had, ging in december 2004 In Good Company in première in Hollywood. De film, die volgens critici heated niet haalde bij eerdere werken vanguard Johansson, waaronder Lost in Translation en Girl with a Pearl Earring, [ 33 ] draaide vooral om Dennis Quaid en Topher Grace, die uiteindelijk ook de meeste lof kregen. [ 34 ] Hoewel Johanssons acteerprestaties niet werden afgekraakt, werden deze daarnaast ook niet opgemerkt. [ 35 ] Haar karakter zou verschillen van digital audiotape van anderen, aangezien ze, volgens onder andere de Moviegids, een normale tienermeid zou spelen met normale tienerzorgen. Daarnaast werd emergency room in de bespreking gesteld digital audiotape haar rol niet genuine uit de verf kwam. [ 36 ]

Druk outline [bewerken |brontekst bewerken ]

Johansson, die in 2004 ti zien en/of the horen was in maar liefst vijf films, leek geen pauze ti nemen. Zo was ze aan heated einde van 2004 volop bezig met de projecten Match Point, The Island, The Black Dahlia en Mission: Impossible 3, waarvan ze zich toentertijd peg niet had teruggetrokken. Op 31 december 2004 maakte haar moeder dan ook bekend digital audiotape ze bang was digital audiotape haar dochter ziek zou worden omdat ze zoveel zou werken. Ze zou haar zelfs gevraagd hebben om een pauze tellurium nemen. Johansson gaf toen ook toe een workaholic ti zijn. Ze vertelde digital audiotape ze niet in staat was een vakantie ti nemen, omdat ze dan alleen aan haar werk zou denken. [ 37 ] Toch leek ze heated advies van haar moeder aan ti nemen, toen op 13 januari 2005 bekend werd gemaakt digital audiotape Johansson betrokken was geraakt bij een auto-ongeluk op weg naar vakantie. [ 38 ] Johansson pakte alabama snel de draad bitty op en besloot op 25 januari 2005 zelfs tussen heated filmen door ook de Academy of Motion Picture Arts and Sciences ‘ Scientific and Technical Awards ti presenteren. [ 39 ] De Awards werden uiteindelijk op 12 februari 2005 gehouden. [ 40 ] Daarnaast werd Johansson ook door haar toenmalige collega Tom Cruise aanbevolen bij de studio apartment voor een rol in Indiana Jones 4. [ 41 ] Johansson werd tevens in overweging genomen om ti acteren in delaware movie V for Vendetta en was kort lid vanguard de ploeg van Thumbsucker, maar verliet heated project al voordat dot in productie kwam. [ 42 ] Rond deze tijd was Johansson peg steeds bezig met heated filmen van de 126.000.000 dollar kostende The Island. De film was een mengsel vanguard actie en sciencefiction, wat Johansson, die total dan alleen komische en dramarollen had gespeeld, slecht aankon. Zo liep ze aan eind maart 2005 een beenvliesontsteking op door haar intensieve fysieke trainingen. Johansson onthulde hierna digital audiotape ze daarom wilde beginnen met fitness. [ 43 ]

Samenwerking met Woody Allen en eerste actiefilm [bewerken |brontekst bewerken ]

260px Scarlett Johansson Vicky Cristina Barcelona Rustpauze tijdens de opnamen van arboraceous Allens Nadat heated filmen erop zat, vertrok Johansson in april 2005 naar Bulgarije voor de opnamen van The Black Dahlia. Rond deze tijd was heated aluminum bekend digital audiotape Match Point zou worden vertoond op heated Cannes Film Festival in Frankrijk op 12 japanese apricot 2005. Hierdoor deed de regisseur van de film, Woody Allen, aluminum veel interviews over de film, waarin hij losliet digital audiotape hij zelfverzekerd was over heated succes van de film vanwege de “ sterke acteerprestaties van Johansson ”. [ 44 ] Op 2 japanese apricot 2005 kondigde hij alabama aan digital audiotape Johansson de hoofdrol zou spelen in zijn volgende film, Scoop. [ 45 ] Allen vond haar geschikt voor de film, die een komedie werd, omdat hij tijdens het filmen van Match Point bevriend met haar raakte en hij vertelde digital audiotape hij haar ongelofelijk grappig vond. [ 46 ] Nadat Match Point werd uitgebracht, kregen zowel Allen, Johansson, de andere acteurs als de film zelf goede kritieken. Johansson werd beschreven als “ bombshell ”. [ 47 ] Variety schreef digital audiotape “ Johansson dankzij een combinatie van seksuele uitstraling, onzekerheid en emotionaliteit, een uitstraling van een onuitwisbaar tragische schoonheid heeft ”. [ 48 ] De New York Times vertelde digital audiotape Jonathan Rhys-Meyers en Johansson een van de beste acteerprestaties leveren in de recente films van Allen. [ 49 ] Johansson wist ook Nederlandse critici tellurium imponeren. Zo vertelde heated Nederlandse filmblad Filmvalley digital audiotape Johansson “ indruk maakt als de doortastende Nola ”. [ 50 ] Johansson kreeg voor haar vertolking van Nola Rice haar vierde Golden Globe-nominatie. Daarnaast werd ze ook genomineerd bij de Chicago Film Critics Association Awards. Hierna vertrok Johansson opnieuw naar Londen voor de opnamen van Scoop, waarin ze naast Hugh Jackman speelde. Het filmen vond daar plaats in juni en juli 2005. [ 5 ] Hierna keerde ze terug naar de Verenigde Staten om The Island tellurium promoten, die werd uitgebracht op 11 juli 2005 in New York. Omdat heated een grote blockbusterfilm was, waarin Johansson tegenover Ewan McGregor te zien was, verscheen ze in talloze tijdschriften en deed ze veel interviews. [ 5 ] In een poging de movie nog succesvoller tellurium maken, vroeg ze aan regisseur Michael Bay of ze een naaktscène mocht doen. Dit mocht genuine niet, omdat de film een filmkeuring had met een lage grens. Bay vertelde subsequently aan tijdschriften digital audiotape Johansson duidelijk liet blijken digital audiotape ze hier niet blij mee was. Hij noemde haar een “ pittige dame ”. [ 51 ] The Island werd genuine geen succes. In delaware Verenigde Staten bracht de film slechts $ 36.000.000 op en ook Johansson kreeg slechte kritieken. Zo gaf producent Walter Parkes de schuld voor het falen van de film volledig aan McGregor en Johansson, die geen moeite zouden hebben gestoken in de film. [ 52 ] Ook de Variety maakte duidelijk teleurgesteld tellurium zijn in de acteerprestatie van Johansson. [ 53 ] Toch wisten sommige critici de film wel ti waarderen, zoals de Chicago Sun-Times, fail vertelde digital audiotape McGregor en Johansson een goede prestatie leveren als onnozele wezens. [ 54 ] Johansson was hierna vooral druk bezig met andere projecten. Zo leek in oktober 2005 digital audiotape Johansson naast Owen Wilson te zien zou zijn in The Secret Life of Walter Mitty. Dit bleek genuine niet heated geval. [ 55 ] Niet veel belated, op 11 november 2005, werd genuine wel bevestigd digital audiotape Johansson de hoofdrol had gekregen in The Nanny Diaries. [ 56 ] Rond deze tijd werd ze ook kort gelinkt om de bondgirl tellurium spelen in Casino Royale. Ze werd genuine nooit serieus in overweging genomen. [ 57 ] Verder accepteerde ze op 19 japanese apricot 2006 de rol in Brilliant. [ 58 ] Vlak voordat Scoop werd uitgebracht, nam ze op 18 juli 2006 ook de rol op zich tegenover Natalie Portman en Eric Bana, die toen aluminum gecast waren, tellurium spelen in The Other Boleyn Girl. [ 59 ] Het filmen hiervan vond plaats in Engeland. [ 5 ] Rond deze tijd werd ook heated stick out Borgia geschrapt, waar ze een rol in had. [ 5 ] Ook weigerde ze op 27 juli 2006 tellurium schitteren in Andrew Lloyd Webbers theaterproductie avant-garde The Sound of Music. [ 60 ] Op 31 juli 2006 bevestigde digital audiotape ze genoodzaakt was dot tellurium doen vanwege de eisen van Hollywood. [ 61 ] De film Scoop was aluminum afgerond op 28 november 2005, [ 62 ] maar werd pascal uitgebracht op 28 juli 2006. De film kreeg gemengde recensies. Dit kwam vooral omdat de movie door vele critici werd vergeleken meet Match Point, Allens vorige movie. De film zou tellurium simpel zijn en Johansson zou niet geschikt zijn om een simpele scholar ti spelen, aangezien ze volgens veel critici hier veel ti aantrekkelijk en charmant voor zou zijn. [ 63 ] Wel werd opgemerkt digital audiotape Johansson goed overweg kon met de aparte humor van Allen, zonder hem hierbij tellurium imiteren. [ 64 ] Echter, sommige critici vonden juist heated tegenovergestelde. Johansson zou Allen niet bij kunnen houden en zou hierdoor houterig overkomen. [ 65 ] Daarnaast vertelde heated Nederlandse filmblad Filmvalley ook digital audiotape Johansson moeite had de juiste cartoon tellurium treffen. [ 66 ] Na Scoop werden erbium in 2006 peg twee meer films uitgebracht waarin Johansson ti zien was : The Black Dahlia en The Prestige, dainty thrillerfilms. Op 24 juli 2006 werd aangekondigd digital audiotape The Black Dahlia, waarvan heated filmen al in september 2005 afgerond was, [ 67 ] in première zou gaan in heated Venice Film Festival op 30 augustus 2006. [ 68 ] Vlak voordat ze naar Venetië vloog voor de première, werd ze doorway Zooey Deschanel verslagen voor de vertolking avant-garde Janis Joplin in haar biografische film. [ 69 ] Daarnaast werd ze getipt om in Superman Returns Lois Lane tellurium spelen, een rol die Kate Bosworth uiteindelijk kreeg. [ 70 ] Voor de film kreeg Johansson opnieuw vooral positieve kritieken, hoewel de movie zelf niet altijd evening go werd opgevat. De movie noir speelt zich af in de jaren ’40 en volgens critici zou Johansson daar precies de goede uitstraling voor hebben. [ 71 ] Toch zou de actricie volgens menig critici niet de goede emoties tonen en hierdoor enigszins zwak zijn. [ 72 ] De New York Times vertelde digital audiotape Johansson een actrice is die veel hulp van de regisseur nodig heeft en digital audiotape Brian de Palma, de regisseur van de film, deze niet sound genoeg gaf. [ 73 ] Nederlandse critici waren wel positiever over de film. Zo vertelde heated Nederlandse filmblad Filmvalley dat “ heated ontbreken van emotie ruimschoots wordt start gemaakt door visuele pracht en praal ”. [ 74 ] Vlak nadat ze de titelrol in The Other Boleyn Girl had geaccepteerd ging The Prestige, waarvan heated filmen plaatsvond in januari 2006, [ 5 ] op 17 oktober 2006 in première. De film werd uiteindelijk Johanssons meest geprezen film toddler nu toe. The Prestige draaide genuine voornamelijk om de vertolkingen van Hugh Jackman en Christian Bale ; Johansson had alleen een bijrol en ging relatief onopgemerkt voorbij. Toch werd ze geprezen om heated gebruik van erotische uitstraling in de film, maar kreeg opnieuw kritiek op heated falen van heated gebruiken avant-garde een go Engels accent, waar ze eerder ook op werd afgestraft in A Good Woman. [ 75 ] De Filmvalley vertelde digital audiotape Johansson niet teleurstelt, maar tegelijkertijd ook niet wist tellurium verrassen. [ 76 ] Veronica vertelde digital audiotape Johansson niet meer dan een beeldvulling is in delaware film. [ 77 ] Sinds 2010 vertolkt Johansson de rol van Natasha Romanoff / Black Widow in de fictieve filmwereld Marvel Cinematic Universe. Ze maakte haar debuut in de film Iron Man 2 in april 2010. Hierna volgden meerdere films waaronder The Avengers ( 2012 ), Captain America: The Winter Soldier ( 2014 ), Avengers: Age of Ultron ( 2015 ), Captain America: Civil War ( 2016 ), Avengers: Infinity War ( 2018 ), Captain Marvel ( 2019 ), Avengers: Endgame ( 2019 ) en Black Widow ( 2021 ) .
In 2008 bracht Johansson een studioalbum uit genaamd Anywhere I Lay My Head met covers van Tom Waits. Het album werd geproduceerd door Dave Sitek. Ook David Bowie en Yeah Yeah Yeahs -gitarist Nick Zinner droegen bij aan heated album. Het album kreeg gemengde kritieken. De eerste single van heated album heet “ Falling Down ”.

Een jaar later nam ze samen met singer-songwriter Pete Yorn heated album Break Up op, geïnspireerd doorway de duetten van Serge Gainsbourg en Brigitte Bardot. “ Relator ” werd in japanese apricot 2009 de eerste single. Het album kwam mede tot stand door Johanssons coach Rick Yorn, Petes broer, en behaalde in Frankrijk een platina condition .
Johansson werd door verschillende bladen, waaronder Maxim, Esquire en Playboy, tot een van de mooiste vrouwen ter wereld gerekend. Ze trouwde op 27 september 2008 met de Canadese acteur Ryan Reynolds. Het huwelijk werd in 2011 ontbonden. Van 2014-2016 was Johansson opnieuw getrouwd. Uit dat huwelijk kreeg ze een dochter. In 2020 begon haar derde huwelijk, met acteur Colin Jost. [ 78 ]

Externe link [bewerken |brontekst bewerken ]

About admin

I am the owner of the website thefartiste.com, my purpose is to bring all the most useful information to users.

Check Also

articlewriting1

Ronnie Raymond

This article is about one of the two characters whose fusion make up Firestorm. For …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *