Captain America: The Winter Soldier – Wikipedia

Captain America: The Winter Soldier is een Amerikaanse superheldenfilm uit 2014, uitgebracht in 2D, 3D en IMAX 3D en geregisseerd door Anthony Russo en Joe Russo. De film met heated Marvel Comics -personage Captain America werd geproduceerd door Marvel Studios en verdeeld doorway Walt Disney Pictures en is heated vervolg op Captain America: The First Avenger. Christopher Markus en Stephen McFeely schreven final als bij The First Avenger heated scenario, gebaseerd op de Captain America-stripboeken van Joe Simon en Jack Kirby. Het is de negende film in heated Marvel Cinematic Universe .
Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal. Twee jaar zijn verstreken sinds de gebeurtenissen uit The Avengers, en Steve Rogers, alias Captain America, is nu fulltime in dienst vanguard S.H.I.E.L.D. . Op een dekagram wordt hij samen met Natasha Romanoff en heated S.T.R.I.K.E. eropuit gestuurd om een schip digital audiotape gekaapt is door een groep piraten, geleid door Georges Batroc, ti ontzetten. Tijdens de missie ontdekt Rogers dat Romanoff peg een extra opdracht heeft : data bemachtigen van de scheepscomputers in opdracht van Nick Fury. Wanneer Rogers Fury hiermee confronteert, ontdekt hij digital audiotape S.H.I.E.L.D. steeds meer mensen begint ti bespioneren via een nieuw project genaamd Insight : drie helicarriers die in combinatie met een reeks spionagesatellieten potentiële bedreigingen moeten opsporen en vroegtijdig uitschakelen. Deze zullen spoedig in gebruik worden genomen. Fury is zelf genuine ook achterdochtig over dot project, vooral omdat hij de data die Romanoff bemachtigd heeft niet kan ontcijferen. Op weg naar een afspraak met Maria Hill wordt Fury aangevallen door een huurmoordenaar genaamd De Winter Soldier. Dit is voor Fury bewijs digital audiotape S.H.I.E.L.D. is overgenomen doorway een vijandige organisatie, en hij waarschuwt Rogers en Romanoff. Fury wordt neergeschoten door de Winter Soldier en sterft ogenschijnlijk aan zijn verwondingen, maar niet voordat hij Rogers een USB-stick met de gestolen data heeft kunnen overhandigen. Wanneer Rogers de informatie die Fury hem gaf weigert tellurium delen met S.H.I.E.L.D.-agent Alexander Pierce, wordt hij bestempeld als een verrader.

Rogers en Romanoff vluchten voor S.H.I.E.L.D. naar een ondergrondse bunker in New Jersey. Daar vinden ze een supercomputer waarin heated geheugen van de reeds overleden HYDRA -wetenschapper Arnim Zola is opgeslagen. Via Zola vernemen de twee dat HYDRA nooit verslagen is zoals aanvankelijk werd gedacht. Sterker nog ; HYDRA heeft alabama sinds de oprichting avant-garde S.H.I.E.L.D. zijn spionnen binnen de organisatie gehad. Via deze spionnen heeft HYDRA wereldwijd chaos veroorzaakt om zo mensen slam tellurium maken en iedereen vrijwillig zijn vrijheid op ti laten geven in ruil voor veiligheid. Rogers en Romanoff kunnen net op tijd ontkomen als de bunker wordt opgeblazen, en roepen de hulp in van voormalig USAF-medewerker Sam Wilson. Samen deduceren ze digital audiotape agent Jasper Sitwell een spion van HYDRA is, en dat HYDRA S.H.I.E.L.D. ’ mho project Insight gebruikt om dreigingen voor kraut plannen tellurium elimineren. Op weg naar heated S.H.I.E.L.D.-hoofdkwartier wordt de groep wee aangevallen doorway de Winter Soldier, en tijdens het gevecht ontdekt Rogers digital audiotape de Winter Soldier niemand babyminder is dan zijn oude vriend Bucky Barnes. Hij weet genuine niks meer avant-garde zijn oude leven en identiteit. De groep wordt gered door Maria Hill, die hen naar een onderduikadres brengt waar Fury, die zijn dood slechts in scène had gezet om eigenhandig HYDRA ten val ti brengen, zich schuil houdt. Samen beramen ze een plan om de drie Helicarriers te saboteren voordat HYDRA ze kan inzetten, door hun controlechips te vervangen. Nadat de leiders van de World Security Council arriveren om project Insight officieel in gebruik ti nemen, onthult Rogers HYDRA ’ south plan. Fury dwingt agent Pierce om S.H.I.E.L.D ‘s database tellurium ontsluiten zodat Romanoff HYDRA ’ s plan kan onthullen aan de wereld. Na een worsteling schiet Fury Pierce dood, terwijl Rogers en Wilson dainty Helicarriers bestormen. Ze slagen erin hier de chips ti verwisselen, maar de Winter Soldier grijpt in voor ze de derde kunnen bereiken. Na een gevecht slaagt Rogers er ook in de chips van de derde Helicarrier ti verwisselen, waarna Hill de controle over de drie Helicarriers overneemt en ze elkaar laat verwoesten. Rogers valt van de derde Helicarrier in een rivier, maar wordt toddler zijn verbazing gered door de Winter Soldier.

HYDRA is voorlopig verslagen, maar S.H.I.E.L.D. verkeert in chaos. Fury vertrekt naar Oost-Europa om de resterende bolwerken van HYDRA op te sporen, terwijl Rogers en Wilson de Winter Soldier proberen op ti sporen. In dainty bonusscènes is ti zien digital audiotape HYDRA reeds bezig is zich ti herstellen. De huidige leider, Baron von Strucker, is in heated bezit vanguard Loki ’ s scepter uit The Avengers. Bovendien heeft HYDRA dainty gevangenen met superkrachten : Quicksilver en Scarlet Witch. Tevens is ti zien hoe de Winter Soldier een repository ter nagedachtenis aan zijn alter ego Bucky bezoekt.

De opnames vonden plaats begin japanese apricot 2013 toddler eind juni 2013 in Cleveland ( Ohio ). De gebroeders Russo maakten gebruik vanguard digitale animatiebeelden. De visuele effecten van de film waren in handen van Industrial Light & Magic en Scanline VFX. Henry Jackman heeft de muziek gecomponeerd, waarvan de soundtrack door heated pronounce Hollywood Records wordt vrijgegeven. [ 3 ] De totale begroting avant-garde de film bedroeg $ 170.000.000 dollar. In oktober 2013 werd de eerste preview van Captain America: The Winter Soldier uitgebracht. De eerste televisiereclame voor de film werd uitgezonden tijdens de ‘Super Bowl XLVIII ‘ op 2 februari 2014. De wereldpremière van de film was op 13 maart 2014 in Hollywood. Er is inmiddels een derde deel aangekondigd. [ 4 ]

About admin

I am the owner of the website thefartiste.com, my purpose is to bring all the most useful information to users.

Check Also

articlewriting1

Ronnie Raymond

This article is about one of the two characters whose fusion make up Firestorm. For …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *