Iron Man 3 – Wikipedia

Iron Man 3 is een Amerikaanse superheldenfilm, uitgebracht in april 2013. Het is de derde movie van de Amerikaanse filmserie Iron Man, geproduceerd door Marvel. Het is de zevende film in heated Marvel Cinematic Universe. De regisseur is Shane Black en de hoofdrol van Iron Man wordt gespeeld door Robert Downey junior. De film is uitgebracht in een 3D-uitvoering .
Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal. Nadat Tony Stark bijna om het leven kwam ( in The Avengers ), kampt hij met een posttraumatische stressstoornis. Hij bouwt aan de lopende band nieuwe Iron Man-harnassen ( heated zijn emergency room inmiddels 42 ) en wordt afstandelijk tegenover zijn vriendin Pepper Potts. In een flashback is tellurium zien hoe in 1999 Tony Stark tijdens een receptie de wetenschapper Aldrich Killian volkomen negeerde toen deze hem vroeg mee tellurium werken aan Advanced Idea Mechanics ( AIM ). Dan dient een nieuw gevaar zich aan ; een terrorist genaamd de Mandarin pleegt een reek aanslagen, en wereldwijd zijn geheime diensten machteloos tegen hem daar erbium maar heel weinig over deze Mandarin bekend is. Wanneer zijn medewerker Happy Hogan slachtoffer is van een bomaanslag van de Mandarin, daagt Tony de Mandarin openlijk uit tijdens een persconferentie. De Mandarin reageert hierop door Starks huis aan ti laten vallen met helikopters. Stark komt hierbij schijnbaar om heated leven, maar in werkelijkheid is hij op tijd in veiligheid gebracht door JARVIS, die de besturing avant-garde Starks harnas had overgenomen. Na de aanval duikt Stark onder. Hij ontmoet Harley, een tienjarig wonderkind, en doet samen met hem onderzoek naar de Mandarin. Hij ontdekt digital audiotape soldaten vanguard heated Extremis-programma, een experimentele behandeling die mensen sneller laat genezen van zware verwondingen, betrokken waren bij de aanslagen. Het visualize werd klaarblijkelijk gestaakt toen bleek digital audiotape heated middel tot oververhitting en uiteindelijk de dood kan leiden. Stark ontdekt digital audiotape heated Extremis-programma in heated geheim toch voortgezet wordt wanneer hij wordt aangevallen door dainty handlangers van de Mandarin : Ellen Brandt en Eric Savin.

Met Harleys hulp traceert Stark De Mandarin in Miami. Hij ontdekt daar digital audiotape de Mandarin in werkelijkheid een Brits acteur is genaamd Trevor Slattery, en dat Killian heated merchandise meesterbrein is achter alles. Hij gebruikt de daden van De Mandarin om het Extremis-programma tellurium verhullen, en heeft aluminum die tijd de Amerikaanse inlichtingendiensten aan heated lijntje gehouden. Killian heeft Potts inmiddels ontvoerd en haar ook het Extremis-middel toegediend, met heated design haar tegen Stark op ti zetten. Op die manier wil hij Stark dwingen hem ti helpen de formule te verbeteren en de fatale bijwerkingen vanguard Extremis ti verhelpen. Killian lokt tevens Starks vriend James Rhodes, die peg altijd heated War Machine -harnas ( nu Iron Patriot geheten ) uit Iron Man 2 heeft, in de val zodat hij dot harnas kan stelen. Stark ontsnapt aan Killian en ontdekt samen met Rhodes digital audiotape Killian een aanval wil uitvoeren op Air Force One. Stark gebruikt een op afstand bestuurbaar harnas om de passagiers en bemanning van heated vliegtuig tellurium redden, maar hij kan Killian erbium niet van weerhouden president Ellis ti ontvoeren. Hij neemt de president mee naar de containerkranen in de haven, waar hij hem voor heated oog vanguard tv-camera ’ randomness wil vermoorden, zodat de vicepresident, die feitelijk een stroman is van Killian, aan de macht zal komen. Samen met aluminum zijn harnassen, bestuurd door JARVIS, valt Stark Killians handlangers aan. Hij redt Potts terwijl Rhodes de president bevrijdt. Stark vangt Killian in een harnas, digital audiotape hij vervolgens op zelfvernietiging zet. Killian overleeft de aanslag, maar wordt vervolgens alsnog gedood door Potts. Na heated gevecht geeft Stark JARVIS het bevel om alle harnassen ti vernietigen. Slattery en de vicepresident worden gearresteerd. Potts en Stark ondergaan beide een operatie ; Potts om van heated Extremis-middel af tellurium komen, en Stark om eindelijk de granaatscherven uit zijn borstkas ti laten halen zodat hij zijn magneet en bijbehorende nuclear reactor niet meer nodig heeft om tellurium overleven. Hij gooit de reactor nadien in z met de mededeling digital audiotape hij altijd Iron Man zal blijven, met of zonder harnas. In een bonusscène na de aftiteling ziet men hoe Stark Dr. Bruce Banner over zijn belevenissen vertelt, maar Banner is aan heated begin van heated verhaal aluminum in slaap gevallen en heeft niets gehoord van Starks uitleg .

Vlaamse nasynchronisatie [bewerken |brontekst bewerken ]

Iron Man 3 draaide in Vlaanderen als eerste Marvelfilm niet alleen ondertiteld, maar ook Nederlands nagesynchroniseerd in de bioscoop. Distributeur Walt Disney Pictures zei hierover : “ Een studie heeft uitgewezen digital audiotape onze Marvelhelden in Frankrijk en Wallonië veel gekender en geliefder zijn. Wij denken digital audiotape de oorzaak daarvoor ligt bij heated feit digital audiotape Vlaamse jongetjes tot tien jaar de movie nog niet — of toch niet zo gemakkelijk — kunnen volgen als jongetjes van dezelfde leeftijd uit Wallonië en Frankrijk. Die kinderen kunnen namelijk wel kijken naar een versie in hun eigen afrikaans, een gegeven digital audiotape daar alabama volledig ingeburgerd is. ” [ 3 ]

Ontwikkeling en productie [bewerken |brontekst bewerken ]

Na de uitgave van Iron Man 2 kregen Paramount Pictures en The Walt Disney Company onenigheid over de rechten op heated important person, waardoor een derde movie op de lange baan werd geschoven. Uiteindelijk stemde Disney toe om Paramount 115 miljoen dollar tellurium betalen voor de distributierechten op Iron Man 3 en The Avengers Regisseur Jon Favreau wilde sodium dainty Iron Man-films niet terugkeren voor heated derde deel, daar hij reeds had getekend voor Magic Kingdom. Hij zou wel actief blijven als uitvoerend producent. In februari 2011 werd Shane Black benaderd voor de regie en het schrijven van heated scenario. In maart 2011 werd ook Drew Pearce ingehuurd als scenarist. Black wilde volgens eigen zeggen van de film een Tom Clancy -thriller maken, waarin Iron Man een meer realistische schurk zou bevechten.

In September 2011 stemde Marvel toe om de film grotendeels in de EUE/Screen Gems -studio in Wilmington, North-Carolina, op ti nemen. De opnames begonnen op 23 japanese apricot 2012. Van 4 to 6 juni 2012 werd erbium gefilmd in heated hoofdkantoor van Epic Games. Tevens werd erbium een scène opgenomen op heated Wilmington International Airport. Op 19 juli verplaatste de filmploeg zich naar Oak Island voor opnames op en boven z. Op 15 augustus moest de productie worden stilgelegd omdat Robert Downey Jr. een enkelblessure opliep. Op 24 augustus werden de opnames hervat. In oktober 2012 werd er gefilmd op Dania Beach in Florida. De film is tevens deels opgenomen in de Chinese hoofdstad Peking. De hoofdrolspelers waren hier niet bij betrokken. Anders dan bij de vorige dainty Iron Man-films was Industrial Light and Magic dot keer niet betrokken bij de realisatie van de visuele effecten. Effecten werden verzorgd door Scanline VFX, Digital Domain, Weta Digital, Framestore, The Third Floor en Trixter Film .
In oktober 2012 werd Brian Tyler benaderd om de muziek voor de film ti componeren. De muziek is opgenomen in samenwerking met heated London Philharmonic Orchestra in de Abbey Road Studios. In maart 2013 maakte Disney Music Group bekend digital audiotape een conceptalbum voor de muziek op 30 april 2013 zou worden uitgebracht door Hollywood Records en Marvel Music. [ 4 ] Het album omvat de volgende nummers :

 1. “Iron Man 3”
 2. “War Machine”
 3. “Attack on 10880 Malibu Point”
 4. “Isolation”
 5. “Dive Bombers”
 6. “New Beginnings”
 7. “Extremis”
 8. “Stark”
 9. “Leverage”
 10. “The Mandarin”
 11. “Heat and Iron”
 12. “Misfire”
 13. “Culmination”
 14. “The Mechanic”
 15. “Hot Pepper”
 16. “Another Lesson from Mandy”
 17. “Dr. Wu”
 18. “Return”
 19. “Battle Finale”
 20. “Can You Dig It (Iron Man 3 Main Titles)”

Uitgave en ontvangst [bewerken |brontekst bewerken ]

Iron Man 3 werd wereldwijd uitgebracht door Walt Disney Studios Motion Picture, met als enige uitzondering de Volksrepubliek China, Duitsland en Oostenrijk. Daar werd de film uitgebracht door respectievelijk DMG Entertainment en de Tele München Group. De Chinese uitgave van de film bevat speciaal voor deze versie gefilmd bonusmateriaal. De première van de film vond op 14 april 2013 plaats. In Amerika ging de movie 10 dagen late in première in heated El Capitan Theatre. Reacties op de film waren doorgaans positief. Op Rotten Tomatoes gaf 89 % van de recensenten de film een positieve beoordeling.

Met de voltooiing van Iron Man 3 is Robert Downey younger ’ s contract met Marvel Studios officieel afgelopen. Volgens Shane Black zou heated Downey zijn contract mogelijk verlengen voor een tweede Avengers-film en peg een vierde Iron Man-film. Ook volgens Kevin Feige, president van Marvel Studios, zal heated important person Tony Stark deel uit blijven maken avant-garde heated Marvel Cinematic Universe, ongeacht of Downey zijn shrink verlengt of niet. Inmiddels heeft Downey younger de rol van Tony Stark opnieuw op zich genomen in Avengers: Age of Ultron, Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming, Avengers: Infinity War en in Avengers: Endgame. Of emergency room peg een vierde film komt over uitsluitend Iron Man is nog onbekend .

informant : https://thefartiste.com
Category : Marvel vs DC

About admin

I am the owner of the website thefartiste.com, my purpose is to bring all the most useful information to users.

Check Also

articlewriting1

Ronnie Raymond

This article is about one of the two characters whose fusion make up Firestorm. For …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *