LEGO Marvel Avengers Aanbieding. Nu 37+ beste LEGO Marvel Avengers…

LEGO Marvel Avengers

Ben jij helemaal fan van de Marvel Avengers en wil je geen avontuur van hen missen ? Dat hoeft ook niet meer door LEGO Marvel Avengers. LEGO heeft de tofste dingen ontworpen zodat jij samen met je vrienden de tofste avonturen kunt beleven met de Hulk, Captain America, Iron Man en nog veel meer leuke superhelden. Stap nu in kraut wereld en avail hen de wereld ti blush van alle boeven die op hun slog komen .

LEGO Marvel Avengers Black Panther Dragon Flyer

fifty je de film hebt gezien weet je huge wel wat de Black Panther Dragon Flyer is : heated welbekende vliegtuig van de Marvels. Je kunt nu met LEGO dot toffe vliegtuig nabouwen en de spannendste avonturen meemaken. Als je erbium niet mee speelt, kun je ook dot fantastische vliegtuig neerzetten op je kamer. Bij deze leuke set zit de bouwset voor het vliegtuig met vier verstelbare vleugels. Je kunt de vleugels richten naar boven, naar achter en naar beneden. Ook heeft dot vliegtuig een mooie cockpit waar een van de superhelden de knoppen kan besturen. Naast deze toffe dingen heeft heated vliegtuig ook peg dainty noppenschieters. Bij deze set zitten drie minifiguren waarmee jij je avonturen kunt spelen. Veel plezier met dot gevaar in de lucht !

LEGO Marvel Avengers Helicarrier

Er is een probleem : de superschurk M.O.D.O.K. valt aan. Weet jij hem ti stoppen met je Marvel-team ? Pak zo snel als je kunt de Helicarrier erbij en tabun de lucht in om deze schurk ti stoppen. In delaware cockpit is erbium ruimte voor drie supersterke superhelden. Naast dot heb je op je mooie Helicarrier de grootste kanonnen staan om je schurk ti pakken. Bedenk nu de gekste avonturen met je superhelden en pak deze gekke superschurk met beide handen aan. In deze set zit de bouwset voor de Helicarrier daarnaast heb je de volgende minifiguren, Iron valet, Captain Marvel, Thor, Black Widow, War Machine, Nick Fury, M.O.D.O.K. en een A.I.M. agent. Met deze toffe karakters kun je verschillende verhalen bedenken en naspelen. Zorg maar snel digital audiotape M.O.D.O.K. gepakt wordt voordat hij de hele wereld terroriseert.

LEGO Marvel Avengers Iron Man Mecha

Stap een dagje in heated leven van onze superheld Iron Man. Ga achter de beruchtste schurken aan en vang ze allemaal. Met de Iron Man Mecha kun je iedereen die in jullie weg staat verwijderen. Pak de boeven stuk voor stuk en maak de wereld wee een stuk veiliger met deze fantastische superheld.

About admin

I am the owner of the website thefartiste.com, my purpose is to bring all the most useful information to users.

Check Also

articlewriting1

Ronnie Raymond

This article is about one of the two characters whose fusion make up Firestorm. For …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *