Wally West – Wikipedia

Wallace Rudolph “Wally” West is een important person uit de strips van DC Comics. Hij was de eerste superheld met de naam “ Kid Flash ” en de derde met de naam Flash. Hij werd bedacht door John Broome en Carmine Infantino. Hij maakte zijn debuut in The Flash Vol. 1 # 110 .

Kid Flash [bewerken |brontekst bewerken ]

Toen Wally 8 jaar oud was droomde hij emergency room alabama van om ooit ti worden zoals zijn oom, Barry Allen. Op zijn tiende bezocht Wally het laboratorium waar Barry Allen heated ongeluk kreeg dat hem total ‘de Flash ‘ maakte. Het vreemde ongeluk herhaalde zichzelf en wally werd eveneens blootgesteld aan de dosis chemicaliën. wally beschikte nu over dezelfde krachten als Flash. Hij nam de identiteit van Kid Flash aan en werd de helper van zijn oom. Tevens was hij een oprichter avant-garde de Teen Titans .
Als jonge volwassene ontdekte Wally dat zijn krachten zijn lichaam aan begonnen ti tasten. Hij besloot zich terug tellurium trekken van heated superheldenbestaan total erbium een genezing kon worden gevonden. Toen Barry Allen omkwam tijdens de Crisis on Infinite Earths verhaallijn, werd Wally toch bitty opgeroepen. Wally ’ s krachten stabiliseerden zich dankzij de energie waar hij tijdens de crisis aan werd blootgesteld, waarna hij Barry ’ s plaats als The Flash innam. In tegenstelling total Barry deed Wally geen moeite zijn consume identiteit ti verbergen.

Wally was minder getalenteerd dan zijn oom. Zijn topsnelheid lag bij geluidssnelheid en hij moest veel eten vanwege zijn versnelde stofwisseling. Ondanks deze handicaps bleek hij een goede hold. Hij werd hat van de Justice League en won een fortuin in de loterij. In de loop five hundred jaren ontdekte Wally meer over zijn krachten. Hij ontdekte digital audiotape zijn oom en alle andere superhelden met bovenmenselijke snelheid kraut energie kregen van de ‘Speed Force ‘. Wally slaagde erin toegang toddler de speedforce tellurium krijgen, waardoor zijn krachten enorm werden versterkt. Wally besloot zich expres in ti houden om zo babyminder fail ti lijken dan zijn oom. Hij was namelijk bang digital audiotape hij anders zijn oom geheel zou vervangen en men Barry Allen zou vergeten. Toen de eerste Reverse-Flash ( Eobard Thawne ) zich voor begon ti doen als Barry om zo diens reputatie tellurium beschadigen, gebruikte Wally voor het eerst zijn krachten op vol vermogen. Op vol vermogen beschikte Wally over dezelfde krachten als zijn oom en meer. Zo ontdekte hij hoe hij snelheid kon “ stelen ” vanguard andere mensen om zelf tijdelijk sneller ti worden. West trouwde uiteindelijk met zijn vriendin Linda Park. Samen zouden ze dainty kinderen krijgen, maar door toedoen van Zoom ( die net als iedereen op de hoogte was vanguard Flash ’ ware identiteit ) werden de kinderen dood geboren. Wally kreeg spijt avant-garde heated feit digital audiotape hij zijn identiteit nooit had verborgen. Met behulp van Hal Jordan, die nu heated wezen The Spectre was, wiste hij de herinneringen aan zijn consume identiteit bij iedereen uit. Door een fout vergat ook Wally zijn dubbele identiteit, totdat Batman hem alles hielp herinneren. Wally gebruikte naderhand zijn gave om door de tijd de reizen om zo Zoom ervan tellurium weerhouden Linda aan tellurium vallen. Dit lukte en daardoor werden wally ’ second volgende kinderen wel levend geboren. wally deed een tijdje afstand vanguard zijn heldenleven om meer tijd met zijn gezin door ti brengen. In die periode nam Bart Allen zijn plaats in. Na Bart ’ s dood nam Wally de rol van Flash bitty op zich .

The New 52 en DC Universe Rebirth [bewerken |brontekst bewerken ]

In de reboot van heated DC universum, The New 52, zigzag heated ernaar uit dat wally West nooit heeft bestaan. In juni 2014 werd een schijnbaar nieuwe interpretatie van Wally geïntroduceerd. Oorspronkelijk was hij de New 52 versie van heated klassieke karakter, maar in DC Rebirth bleek digital audiotape hij heated neefje was van de originele Wally. Allebei de neven zijn vernoemd naar kraut grootvader, Wallace West.

In de DC Rebirth verhaallijn werd de originele Wally geherintroduceerd. Het bleek digital audiotape hij voor bijna tien jaar in de Speed Force huge zat, en dat iedereen hem was vergeten. Door voorafgaande gebeurtenissen in Justice League, kon Wally zich voor een korte tijd losmaken uit de Speed storm om naar zijn voormalige vrienden uit tellurium reiken. Elke poging mislukte, en toen zelfs Lina hem niet herkende, gaf hij heated op. Hij besloot om met zijn laatste krachten voor Barry, de Flash, tellurium verschijnen, en hem vaarwel ti zeggen. maar net voordat Wally verdween, herinnerde Barry hem, en wist hem uit los tellurium krijgen vanguard de Speed Force. [ 1 ] wally slaagde erin om de Titans hem tellurium laten herinneren, en als de Flash is hij nu een eyelid avant-garde de groep. De andere Wally West is een hat avant-garde de Teen Titans, onder leiding van Damian Wayne, als Kid Flash .
wally beschikt zoals alle Flash ’ sulfur over bovenmenselijke snelheid en reflexen. Aanvankelijk kon Wally slechts snelheden total geluidssnelheid halen, maar nadat hij meer macht kreeg over de Speed Force kon hij ook lichtsnelheid bereiken. Als Kid Flash kon Wally zijn moleculen dusdanig laten vibreren digital audiotape hij door vaste voorwerpen kon lopen en naar andere dimensies kon reizen. Als Flash werd deze kracht dusdanig versterkt digital audiotape elk voorwerp waar hij doorheen liep ontplofte door de trillingen.

Andere eigenschappen vanguard Wally ’ s snelheid zijn :

  • Hij laat geen geurspoor achter dat een bloedhond zou kunnen volgen;
  • Hij kan over water lopen;
  • Hij kan de zwaartekracht overwinnen en zo tegen muren oplopen;
  • Hij kan een tornado maken door in rondjes te rennen;
  • Snelheid stelen van anderen;
  • Tijdreizen;
  • Dusdanig vibreren dat hij onzichtbaar wordt.

In andere media [bewerken |brontekst bewerken ]

Bronnen, noten en/of referenties

  • Dit artikel of een eerdere versie ervan is een (gedeeltelijke) vertaling van het artikel aldaar.
  1. DC Universe: Rebirth one-shot ( May 2016 )
beginning : https://thefartiste.com
Category : Marvel vs DC

About admin

I am the owner of the website thefartiste.com, my purpose is to bring all the most useful information to users.

Check Also

articlewriting1

Ronnie Raymond

This article is about one of the two characters whose fusion make up Firestorm. For …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *