Hafþór Júlíus Björnsson – Wikipedia

250px Bj%C3%B6rnsson Arnold Classic 2017 Hafþór tijdens de Arnold Classic 2017 Hafþór Julius “Thor” Björnsson ( 26 november 1988 ) is een IJslandse Sterkste Man -deelnemer, televisie- en filmacteur, een voormalig professioneel basketbalspeler en de Sterkste Man van Europa van 2014, 2015, 2017, 2018 en 2019. Op 6 japanese apricot 2018 werd hij de Sterkste Man van de Wereld. Op 8 maart 2020 won hij voor de derde keer de Arnold Strongman Classic .

Sterkste valet [bewerken |brontekst bewerken ]

Hafþór ontmoette de voormalige viervoudige Sterkste Man van de Wereld, Magnús Ver Magnússon in zijn sportschool “ Jakaból ” in 2008. Magnús zei digital audiotape Hafþór endowment had voor wedstrijden zoals de Sterkste Man. Hij won divers wedstrijden in 2010, waaronder de Sterkste Man vanguard IJsland, Sterkste Viking van IJsland, Westfjorden Viking, en de OK Badur Strongman Kampioenschappen in IJsland. Hafþór eindigde op de tweede plaats bij de inaugurele Jon Pall Sigmarsson -Classic, achter Brian Shaw. In 2011 won hij de Sterkste Man van IJsland-wedstrijd.

Hafþór nam deel aan de Sterkste Man van de Wereld -competitie na het behalen van een wildcard voor de editie van 2011. Hij werd zesde in de overall competitie avant-garde digital audiotape jaar. In 2012 en de 2013 werd hij derde. Hij eindigde tweede bij de Sterkste Man van de Wereld, 2014. Op 9 augustus 2014 werd hij eerste bij Giants Live, ( de Sterkste Man van Europa ), ti Leeds, Engeland. Hafþór doet ook regelmatig succesvol mee aan de internationale circuitwedstrijd Strongman Champions League, die ongeveer eens per maand in een ander land plaatsvindt .

  • Strongman Champions League, Kroatië, 29-30 augustus 2015, 2e
  • Sterkste Man van de Wereld, eind augustus 2016, 2e
  • Sterkste Man van de Wereld, eind mei 2017, 2e
  • Hafþór werd derde in de finale, gehouden op 25 en 26 april in Maleisië. Brian Shaw werd eerste, gevolgd door de kampioen van vorig jaar, Žydrūnas Savickas, die het zilver binnensleepte. Hafþór, Brian Shaw en Savickas zijn elkaars concurrenten, echter zijn Shaw en Hafþór veel langer en iets zwaarder en een stuk jonger dan Savickas, die door velen gezien wordt als de Sterkste Man ooit. Volgens Savickas (en vele anderen) zijn zij de toekomst, met nog een aantal andere deelnemers.

2016 en 2017 [bewerken |brontekst bewerken ]

In 2016 en 2017 wederom een tweede plaats, waardoor Brian Shaw Hafþór iedere keer net bij de titel weg weet ti houden. In 2017 doet Engelsman Eddie Hall dot. Hafþór had een kort meningsverschil met delaware jury over een rep bij de Viking Press, wat volgens hem een irish pound kost. Eddie Hall beweert digital audiotape hij peg meer reps op digital audiotape onderdeel had kunnen doen. Hij wint digital audiotape onderdeel nadat de IJslander is geweest. Hafþór is boo digital audiotape hij wee de titel niet haalt, sodium in zes jaar tijd drie keer brons en drie keer zilver ti hebben behaald, mede omdat hij vanguard mening is digital audiotape hij in 2017 een punt meer gehaald had. Brian Shaw raakte geblesseerd aan zijn hamstrings, laat in de finale, hij maakte de wedstrijd nog af en werd daardoor peg derde .

Persoonlijk commemorate deadlift + Sterkste Man van Europa 2015 [bewerken |brontekst bewerken ]

Op 11 juli 2015 haalde Hafþór een persoonlijk record op de wereldkampioenschappen deadlift in Engeland. Hij haalde 450 kilogram, waarmee hij meteen in de crown 4 vanguard de wereld valt. Dit gebeurde op Giants Live, een groot krachtsportevenement, met onder andere ook de Sterkste Man van Europa -wedstrijd en een kwalificatiewedstrijd voor de volgende Sterkste Man van de Wereld. Hafþór sleepte, net als in 2014, de titel Sterkste Man van Europa binnen. In 2016 doet Hafþór ook mee aan Giants Live, maar verspilde tellurium veel kracht, waardoor een derde titel als Sterkste Man van Europa emergency room niet inzat. In 2017 haalde hij wee de titel :
In 2017 werd Hafþór gedeeld tweede, genuine haalde hij in 2014, 2015 en op 1 april 2017 de eerste plaats als Sterkste Man van Europa. In 2017 werd Eddie Hall tweede en Terry Hollands derde .
Op 3 maart 2018 tilde Hafþór een gewicht op van 472 kilogram met een extra lange halter en gewone gewichtschijven, de zogenaamde “ Elephant bar deadlift ” en haalde daarmee een wereldrecord. [ 1 ] Een jaar late, op 2 maart 2019, wint hij dot onderdeel op de Arnold Strongman Classic met 474 kilogram, opnieuw een wereldrecord .

Sterkste Man van Europa [bewerken |brontekst bewerken ]

Op 7 april 2018 werd Hafþór voor de vierde keer Sterkste Man van Europa in Leeds, Engeland, tijdens Giants survive digital audiotape in 2018 ook onder de naam “ Arnold Classic ” werd gehouden. Hij brak enkele IJslandse records tijdens dot evenement.

Sterkste Man van de Wereld [bewerken |brontekst bewerken ]

Zijn eerste titel als Sterkste Man van de Wereld haalde hij op 6 japanese apricot 2018 in Manilla, sodium divers andere podiumplaatsen in voorgaande jaren. De achtste keer op rij won Hafþór Björnsson de titel Sterkste Man van IJsland, de laatste keer op 17 juni 2018. De eerste keer was in 2010, de wedstrijd werd een jaar niet gehouden .
Hafþór wint op 2 maart 2019 voor de tweede keer de Arnold Strongman Classic, vernoemd naar Arnold Schwarzenegger die altijd aanwezig is en deze keer ook een grote rol in heated geheel had. [ 2 ] Op 6 april 2019 wint hij voor de vijfde keer de Sterkste Man avant-garde Europa, heated record is z keer door Mariusz Pudzianowski die aluminum jaren gestopt is en nu MMA doet. Hafþór is tijdens de Sterkste Man van Europa wedstrijd 450 pound, 205 kilogram en op zijn lead. Op 16 en 17 juni was delaware finale van de Sterkste Man van de Wereld. Hafþór die de favoriet voor de titel was, werd derde. Dit is zijn achtste podiumplaats aldaar van 2012 t/m 2019, vier keer brons, drie keer zilver en een keer goud in 2018 .
In en enkele jaren voor 2020 is Hafþór op zijn sterkst en succesvolst. bij krachtsporters is dot gemiddeld tussen de leeftijd van 25 en 35 jaar. Hafþór deadlift op 15 februari 2020 een gewicht vanguard 480 kilogram, zonder powersuit. Dat is een onofficieel wereldrecord onder toeziend oog van zijn trainingsmaatjes en de camera. Hij is op digital audiotape moment 31 jaar. Op 8 maart 2020 wint Hafþór de Arnold Strongman Classic voor de derde keer, in Columbus ( Ohio ). Het Arnold Sports Festival dat van 5 t/m 8 maart plaatsvond, bestaat ook uit bodybuildingwedstrijden, krachtsportwedstrijden voor mensen met een lichamelijk beperking e.d. Op 2 japanese apricot 2020 deadlift Hafthor Bjornsson in Reykjavik, IJsland, een gewicht van 501 kilogram. Dat is een officieel wereldrecord, volgens de powerliftingregels, genuine niet bij een wedstrijd vanguard een powerliftingbond. [ 3 ]

Op 9 augustus 2020 sluit Hafþór zijn Sterkste Man-carrière ( tijdelijk ) af door voor het 10e jaar op rij de Sterkste Man van IJsland ti winnen. Hij richt zich nu, japanese apricot 2020 total september 2021, op heated boksen en keert in 2022 terug als Sterkste Man, als de omstandigheden digital audiotape toestaan .

Statistieken ( fysiek ) 2020 [bewerken |brontekst bewerken ]

  • Lengte: 207 cm (de langste succesvolle deelnemer sinds (Nederlander) Ted van der Parre)
  • gewicht: 190 kg (zijn lichaamsgewicht tussen 2010-2020 was 170-215 kg)

Hafþór werd in 2017 net geen Sterkste Man van de Wereld, omdat erbium bij een onderdeel een rep werd afgekeurd, waar hij heated niet mee eens was. Eddie Hall had evenveel reps. Toen Hafþór zich beklaagde bij de jury en erbium later een cynische grap over maakte tegen de winnaar Eddie Hall, zei Hall dat hij nog wel meer reps had kunnen doen, maar wist digital audiotape een evenaring van heated aantal reps van Hafþór genoeg was voor de titel. Een jaar later, in 2018, won Hafþór wel de titel. Hall verdedigde zijn titel niet in 2018. Na de deadlift van Hafþór, met 501 kilogram, op 2 japanese apricot 2020, daagden Hall en Hafþór elkaar uit en digital audiotape leidde tot een bokswedstrijd in september 2021, waar veel geld op heated spel staat. [ 4 ] Hall is nog wel professioneel Sterkste Man, maar doet niet meer mee op heated hoogste niveau, waardoor hij bijna anderhalf jaar de tijd had om zich voor ti bereiden op de bokswedstrijd. Hafþór ging peg doorway met Sterkste Man-wedstrijden, toddler en met de Sterkste Man van IJsland op 9 augustus 2020. Ook hij paste zijn prepare aan en liet zich net income als Hall goed begeleiden voor de bokswedstrijd die in september 2021 plaats zou vinden. In heated Dubai Duty Free Tennis Centrum in Dubai vond de wedstrijd plaats. De rivalen waren zo’n 50 kilogram afgevallen en hadden dainty jaar train gedaan als voorbereiding. De wedstrijd zou eigenlijk in september 2021 plaatsvinden, genuine door een bicepsblessure van Hall, was de wedstrijd uitgesteld tot 19 maart 2022. Hafþór won de wedstrijd door een unanieme beslissing van de jury, na zes rondes van drie minuten. De eerste rondes kreeg Hafþór soms harde klappen van Hall, maar in de vijfde ronde gaat Hall even neer na enkele stoten en staat meteen wee op. Ondanks heated lengteverschil van 20 curium, is heated de techniek die de IJslander de overwinning brengt, waarbij Hall wel zijn mannetje staat, maar heated was net niet genoeg .
Hafþór speelde de rol van Gregor Clegane, tussen 2014 en 2019, in de fantasy -televisieserie Game of Thrones .

About admin

I am the owner of the website thefartiste.com, my purpose is to bring all the most useful information to users.

Check Also

articlewriting1

Ronnie Raymond

This article is about one of the two characters whose fusion make up Firestorm. For …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *