Handleiding Lego set 76169 Super Heroes Thor mechapantser

Bouwtekening voor je Lego set 76169 Super Heroes Thor mechapantser nodig ? Hieronder kun je de bouwtekening complimentary bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn erbium veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback vanguard gebruikers om je product optimaal ti gebruiken. Is dot niet de bouwtekening die je zoekt, neem dan contact met ons op. Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer ? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café. ( Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat genuine noodzakelijk is ) Laat ons weten wat je avant-garde de Lego set 76169 Super Heroes Thor mechapantser vindt door een beoordeling achter tellurium laten. Wil je je ervaringen met dot product delen of een vraag stellen ? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat heated ons dan weten via heated contactformulier .

Ik mis een Lego steentje bij mijn set, waar kan ik die bestellen?

Geverifieerd

Lego heeft een eigen service waar u losse steentjes kunt bestellen of aangeven dat er een steentje ontbrak bij uw set. Bekijk hun website voor meer informatie.

Ik vind dit nuttig

(

3744

)

Hoe kan ik voorkomen dat mijn Lego speelgoed verkleurt?

Geverifieerd

De twee belangrijkste oorzaken van het verkleuren van het plastic van Lego speelgoed zijn langdurige blootstelling aan zonlicht en sigarettenrook. Beperk dit tot een minimum bij het bewaren van uw Lego.

Ik vind dit nuttig

(

1272

)

Hoe kan ik mijn Lego steentjes het beste reinigen?

Geverifieerd

Lego adviseert om de steentjes met de hand schoon te maken met water (niet warmer dan 40°C) en eventueel een mild schoonmaakmiddel. Doe de steentjes nooit in de wasmachine of vaatwasser. Laat ze na het wassen drogen aan de lucht. Elektrische onderdelen kunnen alleen gereinigd worden met een droge doek.

Ik vind dit nuttig

(

1151

)

Ik houd na het bouwen van een nieuwe set altijd kleine onderdelen over. Ben ik die vergeten te gebruiken?

Geverifieerd

Nee, bij veel nieuwe Lego sets zijn er van de kleinere stukjes reserveonderdelen aanwezig.

Ik vind dit nuttig

(

909

Read more : White Raven

)

Hoe kan ik het beste de stickers op Lego aanbrengen?

Geverifieerd

Om de stickers nog van plaats te kunnen veranderen is het slim om een beetje ruitenreiniger aan te brengen op de plek waar de sticker moet komen. Als de sticker een maal op de goede plek zit kun je hem laten drogen en zal hij vast komen te zitten.

Ik vind dit nuttig

(

816

)

Zijn Lego en Duplo stenen met elkaar te combineren?

Geverifieerd

Ja, Lego en Duplo stenen zijn compatible. Lego stenen passen op de Duplo stenen met de holle noppen. Duplo stenen passen het beste op de grotere Lego stenen en kunnen makkelijker loskomen van de kleinere Lego stenen.

Ik vind dit nuttig

(

730

)

Vanaf welke leeftijd is Lego geschikt om mee te spelen?

Geverifieerd

De meeste Lego sets zijn geschikt vanaf 4 jaar en ouder vanwege de kleine onderdelen die ze bevatten. De speciale Duplo lijn is al geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar oud. De aanbevolen leeftijd staat altijd op de doos aangegeven.

Ik vind dit nuttig

(

704

)

Waar kan ik een onderdelenlijst vinden van mijn Lego set?

Geverifieerd

In veel moderne Lego bouwtekeningen staat achterin een onderdelenlijst. In het geval van meerdere boekjes kan de lijst ook midden in de PDF staan.

Ik vind dit nuttig

(

656

)

Loading…

generator : https://thefartiste.com
Category : Marvel vs DC

About admin

I am the owner of the website thefartiste.com, my purpose is to bring all the most useful information to users.

Check Also

articlewriting1

Ronnie Raymond

This article is about one of the two characters whose fusion make up Firestorm. For …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *