Enorme ophef over terugkeer Steve Trevor in ‘Wonder Woman 84’

FilmTotaal 28 december 2020 14:20 in AlgemeenIn Wonder Woman 84 wordt Gal Gadots Diana Prince herenigd met haar grote liefde Steve Trevor, gespeeld door Chris Pine. De wijze waarop hij terugkeert wordt echter fel bekritiseerd op social media. In dit artikel wordt de inhoud van de film besproken; pas dus op voor spoilers!

ft 669120
In Wonder Woman 84 speelt de ‘Dreamstone’ een belangrijke rol; een MacGuffin die wensen uit kan laten komen (maar waar natuurlijk wel een prijs voor moet worden betaald). Zo verandert

De wens van Diana is dus dat ze herenigd wordt met Steve Trevor, de piloot die zichzelf heldhaftig opofferde in de

Maar de manier waarop dat gebeurt in de film leidt dus tot de nodige controverse. Steve keert namelijk terug in het lichaam van een andere man – een willekeurig persoon die totaal niets doorheeft. Deze man verliest voor enkele dagen de complete controle over zijn lichaam en geest.

Ethisch filmvraagstuk

Read more : Comic Vine


Kritische fans wijzen erop dat dit moreel verwerpelijk is, omdat Diana de man als het ware gebruikt voor haar eigen verlangens, zonder zichzelf expliciet af te vragen of dat juist is. Zowel Diana als ‘Steve’ zijn ook op de hoogte van het feit dat Steve het lichaam van een andere man gebruikt en maken daar grapjes over.

In de film zijn Diana en Steve zelfs samen in bed te zien, waarmee geïmpliceerd wordt dat Diana seks met hem heeft gehad. Sommigen vergelijken dat met ‘verkrachting’, omdat de man nooit bewust toestemming heeft kunnen gegeven voor deze handelingen.

Aan het einde van de film, wanneer de man zijn ware gedaante weer terugkrijgt, blijkt hij zich ook niets te kunnen herinneren van zijn avontuur met Wonder Woman.

Ongelukkige uitwerking emotionele verhaallijn
Ter verdediging van regisseuse

Maar de uitwerking is volgens sommigen dus alleen wel ontzettend ongelukkig. En in alle eerlijkheid: de meeste mensen zouden moord en brand schreeuwen als Wonder Woman hier Wonder Man was geweest en het lichaam van een willekeurige, onschuldige vrouw had gebruikt.

Waarom de makers Steve bijvoorbeeld niet gewoon in zijn eigen lichaam terug tot leven hebben gewekt, is al met al dan ook een raadsel…

De makers en acteurs hebben nog niet gereageerd op alle ophef.

In Wonder Woman 84 speelt de ‘Dreamstone ‘ een belangrijke rol ; een MacGuffin fail wensen uit kan laten komen ( maar waar natuurlijk wel een prijs voor moet worden betaald ). Zo verandert Kristen Wiig s Barbara Minerva dankzij de steen in Cheetah en wordt Pedro Pascal sulfur Maxwell Lord ongekend machtig.De wens van Diana is dus digital audiotape ze herenigd wordt met Steve Trevor, de piloot die zichzelf heldhaftig opofferde in de eerste movie ( 2017 ), die zich afspeelde tijdens de Eerste Wereldoorlog. En natuurlijk vervult de steen ook haar wens, want Steve keert terug.Maar de manier waarop digital audiotape gebeurt in de film leidt dus toddler de nodige controverse. Steve keert namelijk terug in heated lichaam vanguard een andere man – een willekeurig persoon die totaal niets doorheeft. Deze serviceman verliest voor enkele dagen de accomplished controle over zijn lichaam en geest.Kritische fans wijzen erop digital audiotape dot moreel verwerpelijk is, omdat Diana de man als het ware gebruikt voor haar eigen verlangens, zonder zichzelf expliciet af tellurium vragen of digital audiotape juist is. Zowel Diana als ‘Steve ‘ zijn ook op de hoogte van heated feit digital audiotape Steve heated lichaam vanguard een andere man gebruikt en maken daar grapjes over.In de film zijn Diana en Steve zelfs samen in bed ti zien, waarmee geïmpliceerd wordt digital audiotape Diana seks met hem heeft gehad. Sommigen vergelijken digital audiotape met ‘verkrachting ‘, omdat de man nooit bewust toestemming heeft kunnen gegeven voor deze handelingen.Aan heated einde vanguard de film, wanneer de man zijn merchandise gedaante wee terugkrijgt, blijkt hij zich ook niets te kunnen herinneren van zijn avontuur met Wonder Woman.Ter verdediging avant-garde regisseuse Patty Jenkins en haar collega ‘s : emergency room is geen reden om aan ti nemen dat zij verkeerde bedoelingen hadden met deze verhaallijn. Duidelijk is digital audiotape de terugkeer van Steve bedoeld is als emotioneel vehikel voor Diana ‘s ontwikkeling als heldin.Maar de uitwerking is volgens sommigen dus alleen wel ontzettend ongelukkig. En in alle eerlijkheid : de meeste mensen zouden moord en brand schreeuwen als Wonder Woman hier Wonder Man was geweest en heated lichaam van een willekeurige, onschuldige vrouw had gebruikt.Waarom de makers Steve bijvoorbeeld niet gewoon in zijn eigen lichaam terug total leven hebben gewekt, is aluminum met aluminum dan ook een raadsel … De makers en acteurs hebben nog niet gereageerd op alle ophef .

beginning : https://thefartiste.com
Category : Marvel vs DC

About admin

I am the owner of the website thefartiste.com, my purpose is to bring all the most useful information to users.

Check Also

articlewriting1

Ronnie Raymond

This article is about one of the two characters whose fusion make up Firestorm. For …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *